4 συμβουλές για κορμί στο παρά 5

Αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε άμεσα.

Από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα μέχρι τα σπυράκια και την ξηρότητα, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του σώματός σας. Προλαβαίνετε!

Επενδύστε σε κρέμες με καφεΐνη

Το πιο κοινό και αποτελεσματικό ενεργό συστατικό σε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας είναι η καφεΐνη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που κάθε εταιρεία με αντικυτταριτιδικές κρέμες έχει συμπεριλάβει την καφεΐνη στις συνθέσεις της. Το δημοφιλέστερο συστατικό είναι το σύμπλεγμα καφεΐνης, το οποίο διεισδύει στους ιστούς και μετατρέπει το περιττό λίπος σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, δηλαδή το υγροποιεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να καεί μέσα στο σώμα.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

H ενέσιμη θεραπεία (μεσοθεραπεία) με συγκεκριμένη τεχνική και συγκεκριμένες ουσιές, μπορεί να αντιμετωπίσει ουσιαστικά και την κυτταρίτιδα. Δραστικές ουσίες, όπως η καφεΐνη αλλά και η καρνιτίνη εγχέονται στο μεσόδερμα που βρίσκεται κάτω από το δέρμα και καταπολεμούν στοχευμένα το πρόβλημα. Για να διατηρήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, προτείνεται να επαναλαμβάνετε τις θεραπείες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η τεχνική cellution επίσης ενδείκνυται για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας σε μία μόνο συνεδρία για πιο άμεσα αποτελέσματα .

Διατηρήστε καθαρή την επιδερμίδα σας

Μπορεί να έχετε συνηθίσει να ασχολείστε με τα σπυράκια ή/και τα μαύρα στίγματα που βλέπετε στο πρόσωπό σας, αλλά τις ίδιες ανάγκες έχει και το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που καταπολεμούν τα σπυράκια με συστατικά σαν το σαλικυλικό οξύ, αλλά ταυτόχρονα ενυδατώνουν και το δέρμα.

Πως να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Εκτός από ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, η αισθητική ιατρική «συστήνει» τη ενέσιμη λιποδιάλυση με φωσφατιδυλοχολίνη και με δεσοξυχολικό οξύ, μια από τις δημοφιλέστερες ενέσιμες μεθόδους λιπόλυσης που συμβάλλει στη μείωση του τοπικού πάχους που συγκεντρώνεται στην κοιλιά και όχι μόνο. Η εν λόγω θεραπεία γίνεται σε περιβάλλον ιατρείου, είναι ανώδυνη και διαρκεί 10-15 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 2 με 6 συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αρκεί ακόμη και μία συνεδρία αν υπάρχει ήπιο τοπικό λίπος.

Τέλος, σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε συμβουλή και να διαλέξεις, θα πρέπει να είναι δική σου επιλογή και να μην σε κάνει κανείς να ντρέπεσαι για το σώμα σου.