Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο (Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Οξύ)

Ρινοπλαστική σε 20 λεπτά. Κι όμως είναι αλήθεια! Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα μίας στραβής ή γαμψής μύτης χωρίς να χρειαστεί να περάσετε το κατώφλι του χειρουργείου. Μόλις 20 λεπτά από το χρόνο σας είναι αρκετά για να βελτιώσετε αισθητικά τη μύτη σας με υαλουρονικό οξύ. Όλοι γνωρίζουν πως η μύτη διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στη συνολική εικόνα του προσώπου, αλλά πολλοί διστάζουν να υποβληθούν σε μία χειρουργική επέμβαση. Με τη ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο μπορεί να βελτιωθεί το πρόβλημα μιας στραβής, κοντής ή γαμψής μύτης, από 60% μέχρι 100%.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική, δηλαδή εκείνη που δεν περιλαμβάνει νυστέρι, γίνεται με την αξιοποίηση ενέσιμων υλικών γεμίσματος (fillers), όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, τα οποία εγχέονται κάτω από το δέρμα της μύτης σε στρατηγικά σημεία, τροποποιώντας το σχήμα της.

Η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο απευθύνεται σε όσους θέλουν να διορθώσουν μικρές ατέλειες της μύτης που αφορούν, κυρίως, στη ράχη της και στο ύψος της κορυφής της. Είναι, λοιπόν, σαφές πως μία ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι δεν μπορεί να μειώσει τις διαστάσεις της μύτης, αλλά μπορεί να τροποποιήσει το σχήμα της.

H συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας συνήθειες.

Το αποτέλεσμα διαρκεί, συνήθως, πάνω από 1 χρόνο και με τακτικές επαναλήψεις μπορεί να αυξηθεί σημαντικά η διάρκεια ζωής του.

Τα «γεμίσματα» με υαλουρονικό οξύ είναι αναστρέψιμα, καθώς το υαλουρονικό οξύ διαθέτει αντίδοτο – την υαλουροδινάση. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, ο ιατρός μπορεί να εφαρμόσει υαλουροδινάση και να επαναφέρει τη μύτη στην αρχική της κατάσταση. Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί πως πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται σταδιακά, δηλαδή ο ιατρός μπορεί να εφαρμόζει μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος στη μύτη, να βλέπει ο/η ασθενής το αποτέλεσμα και να συνεχίζει είτε στην ίδια συνεδρία είτε σε μεταγενέστερη. Με αυτό τον τρόπο ο/η ασθενής έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τη νέα του/της μύτη.

Όχι, η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο συγκαταλέγεται στις ανώδυνες θεραπείες. Ο ιατρός εφαρμόζει τοπικά αναισθητική κρέμα λίγη ώρα πριν κι έτσι ο/η ασθενής δεν αισθάνεται τα τσιμπήματα της βελόνας, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος.

"Μέσα σε 20 λεπτά είχα τη μύτη που ονειρευόμουν"
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ
META
ΠΡΙΝ